Rouwbloemen

Voor een persoonlijk afscheid

Rouwbloemwerk kan echt een kunstwerk zijn op of rond de kist bij de begrafenis of crematie van uw overleden dierbaren. Omdat rouwwerk heel persoonlijk is, zorgen we ervoor dat het bloemwerk zoveel mogelijk aan jouw wensen voldoet.
In de winkel hebben we voorbeeldboeken vol rouwbloemwerk. Deze boeken zijn ter inspiratie; goed om de stijl en de sfeer mee te bepalen. Daarnaast horen we graag wat jouw wensen zijn, zodat we het rouwstuk kunnen samenstellen met gevoel en aandacht voor detail. Met een bepaalde bloem of een belangrijke kleur, maken we elk rouwbloemstuk exclusief en persoonlijk

Zelf de rouwbloemen uitkiezen in de winkel kan altijd. Je bent nooit verplicht de bloemen via de uitvaartondernemer te bestellen. Door niet vanaf een plaatje te bestellen, maar zelf aan te geven welke bloemen of  kleuren er in het stuk terug moet komen, weet je zeker dat er bij het afscheid een bloemstuk ligt dat past bij jou en degene die je moet missen.

Rouwbloemwerk is verkrijgbaar in elke maat en voor elk budget. Kom langs of neem contact met ons op, dan informeren we je graag over de mogelijkheden. Of kijk naar ons assortiment in onze webshop via de onderstaande knop “rouwbloemen bestellen”.

Wij zijn exclusief partner van Afscheid met bloemen.