Styling

Met bloemen, planten en accessoires

Een uitbundig boeket op de balie van de receptie, mooie beplanting op kantoor, een combinatie van bloemen en planten in de mooiste vazen en potten in jouw restaurant, of de finishing touch van een nieuw interieur thuis, Berghroos Bloembinders kan het allemaal verzorgen.

Een interieur zonder het groen is niet af. Bloemen en planten brengen leven in een ruimte. Wij komen bij je langs, bekijken de ruimte, geven advies en voeren de styling uit. Desgewenst brengen we wekelijks een vers boeket op vaas langs. Zo zorgen we voor een unieke uitstraling.

Stylen doen we niet alleen met onze bloemen en planten, ook met onze exclusieve potten en vazen. Zo zorgen we voor een interieur dat helemaal bij jou of jouw bedrijf past. Of je nu werkt in de horeca, in een winkel of op kantoor of thuis de puntjes op de i wil zetten.

Berghroos Bloembinders werkt niet alleen met levend groen. Wil je een bloemwerk neerzetten dat een heel seizoen meegaat, dan kunnen we prachtige stukken aanbieden die we maken met onze zijden bloemen. Helemaal in jouw stijl, want natuurlijk willen we weten naar welke bloem jouw voorkeur uitgaat.

Wil je uitpakken tijdens de decembermaand? Dan verzorgen we graag de kerststyling voor je. Van compleet uitgeruste kerstboom, of exclusief kerststuk tot guirlandes. Van groot tot klein, alles is mogelijk.

Wil je hier meer over weten, of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. 

Onderstaande tevreden klanten gingen u voor.